Uslovi korištenja

Posljednja izmjena: 25. mart 2015.

Opšti uslovi korištenja

Korišćenjem bilo kog dijela portala MojBiznisPlan.com (u daljem tekstu: MBP), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala MBP ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumjeli u cjelosti. Smatra se da su korisnici upoznati sa svim rizicima koji nastaju iz korištenja ovog portala te prihvataju koristiti sadržaj portala isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Ni jedan dio portala MBP ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Sadržaj

Portal MBP posjetiocima u dobroj namjeri omogućava korišćenje sadržaja na portalu. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala MBP, ukoliko ne krše pravila korištenja.

Portal MBP sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

Portal MBP sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala MBP koristite na vlastitu odgovornost i MBP se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup portalu MBP i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

MBP polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala MBP i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (MBP, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je MBP povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

MBP zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na spoljne stranice

MBP sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

MBP linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Zaštita privatnosti

MBP štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. MBP se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika ili u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

MBP može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke MBP koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

MBP se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.